Het handboek voor mindere dagen

We willen graag zoveel, alleen sommige dagen lukt het voor geen meter. Met ‘Het handboek voor mindere dagen’ krijg je nuchtere tips en realisaties die gewoon zo lekker alledaags zijn. Een feest van herkenning. Het boek is geschreven door Eveline Helmink die tevens als hoofdredacteur werkt bij Happinez.

steuntje in de rug bij een slechte dag

Het boek helpt je de lichtpuntjes te herkennen op mindere dagen. Zodat je ook op deze dagen een positief gevoel kan ervaren.

Dit citaat komt uit het begin van het boek

Soms vraagt een mindere dag om niets meer dan een pluizig vest, een warme douche of een lang stuk lopen. Op mindere dagen hou ik niet van te ingewikkeld. Dit is geen klassiek zelfhulpboek: ik heb geen methode of kant-en-klaar stappenplan voor je mindere dagen. De shortcuts in dit boek zijn bedoeld om het je makkelijk(er) te maken érgens te beginnen.

Lastige dagen

Ergens beginnen vind ik op zo’n dag vaak het lastigst. Gelukkig blijk ik daar niet de enige in te zijn. Heerlijk om te herkennen dat anderen het ook hebben. Een boek met een lach en een vlotte geschreven stijl. Zo’n boek waar je in terug bladert om weer even dat steuntje in de rug terug te vinden. Het heeft daarom nu een vaste plek in mijn boekenkast. Volgens Eveline Helmink staat een roos gelijk aan het leven. Tijdloos en tijdelijk, maar mooi en soms met pijnlijke doornen.

Ben je nog op zoek naar een goed en praktisch boek, dan kan ik je dit boek ‘Het handboek voor mindere dagen‘ echt aanraden. Soms is het namelijk gewoon lekker, de herkenning, het begrip en de lach. Ken jij het boek al?

About the author

Genieter, avonturier en schrijver.

Comments

  1. Yes! Ik heb het meteen gekocht toen het net uit was. Een feest van herkenning. En ik ben fan van de Happinez en de Flow. Volg ook een fijne online cursus ‘Simplify your life’ dus dit boek past helemaal in mijn straatje. Heel blij mee. Ligt inderdaad nog steeds op mijn nachtkastje. Fijn om zo nu en dan bepaalde hoofdstukken te herlezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *